top of page

Om oss

DAP Solution AS, et norsk spesialselskap, har vært på markedet de siste fem årene. Vi er anerkjent som et pålitelig selskap som spesialiserer seg på plattformer og skipsreparasjon, mekanisk vedlikehold, samt produksjon av stålkonstruksjoner for bruk i petroleums- og maritim sektor for offshore olje- og gasselskaper. Vi tilbyr raske og stabile tjenester ved å skaffe svært dyktige fagfolk.

I DAP Solution AS forstår vi utfordringene som olje- og gassindustrien står overfor. Vi erkjenner at å finne riktig match for operasjonsteamet kan være utfordrende og tidkrevende. Derfor har vi et erfarent team som nøye velger de beste spesialistene for vårt selskap. Vi har bygget oss et rykte i markedet som en pålitelig og tillitsverdig tjenesteleverandør, og vi er trygge på at vi kan levere fremragende resultater for deg også, hvis du ser etter en pålitelig partner i olje- og gasssektoren. Vi garanterer at de som har sluttet seg til vår organisasjon, er fagfolk med omfattende erfaring på det norske markedet.

Looking for better industrial solutions?
      We are the specialists you need!

Abstrakcyjne tło

Forretningsløsning

DAP Solution AS tilbyr nøkkelferdige prosjekter offshore/onshore. Vårt team er basert på "Sikkerhet Først"-konseptet. Perfekt koordinering mellom produksjon og ingeniørstøtte gir de beste resultatene. Vi vurderer hver prosjektindividuelt og tar hensyn til kravene fra hver kunde. Fordelene og konkurranseevnen til DAP Solutions AS ble vurdert av Westcon Yards AS. Etter en grundig verifiseringsprosess signerte vi kontrakten 01.03.2019 og begynte å levere våre spesialister. Våre nye funksjoner gjorde det mulig for oss å være konkurransedyktige på markedet.

The Wall of Ideas

Vår visjon og mål

  • Nøye utvelgelse av personell

  • Komfortable avtalevilkår

  • Hensyn til kundens behov

  • Ubegrenset tilgang til arbeidsmarkedet

  • Gunstige priser med erfarne spesialister

  • Ansvar for pålitelighet av informasjon

  • Kundetilfredshet

bottom of page